打印 上一主題 下一主題
收起左側

本人退出nakuz

關閉 [複製鏈接]
頭像被屏蔽
回復 支持 反對

我都送一隻比你

Three Days Grace - Animal I Have Become

回復 支持 反對

DEL~DEL~DEL~

回復 支持 反對

原帖由 acountseller 於 24-12-2008 09:01 AM 發表

qq聲,自己都小心D用詞

我 QQ 聲, 都仲好過果 d 咁既人係 cc 打既野丫, 你自己當時唔係 cc 入面, 你就咪咁多事,
昨日仲有 6-7 個樂古既會員係 cc, 唔係有人係 cc 見到佢做 d 咩, 我又點會知發生咩事,
如果佢個人冇問題, 又點會有人同我講番, d 人睇完就會算數, 就唔會咁快發生呢件事啦,
而且今次佢都唔係第一次係樂古同人嘈啦, 今次只不過同一個版主嘈之嘛, 若果我唔係版主,
咪同其他 post 一樣, 人地睇左就算, 而家你亦唔需要標籤我是否版主, 我亦都係樂古討論區
既會員, 當時人地仲班幾個 xxxxxx forum 既人過黎添, 咪諗住叫人黎樂古 cc 我會驚囉..

就係版主, 我先會用 QQ聲, 再唔係, 我可以好似某 d 人做法, banned 埋佢 account 都得添,
我有冇做到呀, 而且唔係佢自己衰先, 有人叫我, 我都會應囉, 要攪到我都咁憎呢個人,
佢自己本身都好大問題啦, 阿豬阿狗叫我, 唔通我都要應呀, 冇禮貌都好, 唔係我既朋友,
我亦唔需要對呢 d 人有禮貌, 不嬲我做事都係咁, 無論係樂古或以前既討論區, martin
係樂古識我最耐既人, 亦都係佢叫我黎呢個討論區玩, 佢最清楚我點解會咁做..

我係樂古做左差不多半年版主, 從未有一個人會比我係 cc 入面咁踢出去, 亦都要我係
msn, rs 要 block 既人, 係樂古 rs 版會員又有入 cc 既人就知, 我會唔會亂踢一個人囉,
轉幾個名入黎, 仲係到嘈, martin 以前都有做過呢 d 野都係對外唔係對內囉, 跟本佢都唔係
當樂古係自己人先啦, 要嘈我咪同我私下嘈囉, 入一個公眾 cc 攪人做乜丫, 走唔走唔關我事啵..

回復 支持 反對

玩game都係為開心, 為咩要嘈?

成件事ge經過係點事5g, 但係應該無人想變成咁.

做事之前想清楚, quit = 逃避, 逃避並5係解決ge最好方法, 不過係你選擇ge, 我尊重你ge決定, 我希望你係思考過, 認為le個係你最好ge解決方法.

我都送首歌比大家,

聽下歌d詞再諗下咁做係米對.

回復 支持 反對