打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 52高公公 透露巨商未來改版方向

foolruner 發表於 2-12-2016 09:32
讓我一一解拆。東南亞初期確實不錯,但未來似乎不大。而且東南亞好處只在怪物。

相比之下,蒙古的兵種( ...

其實唔洗要D咩跳板啦 佢真係想出既 直接放個特殊通過去或者直接捷徑飛都得

巨商前路我覺得韓服都算頂得順 買點既人比你想像中多好好好好好多

加上韓服唔可以現金交易 捉得好嚴 所以D人多數都直接買點數

唔似得台服咁 個個都直接買巨幣
回復 支持 反對

+plzza+ 發表於 2-12-2016 12:12
其實唔洗要D咩跳板啦 佢真係想出既 直接放個特殊通過去或者直接捷徑飛都得

巨商前路我覺得韓服都 ...

如果簡單的開一個地區就算數,會無幾多人記得,例如破奧。
現在都不斷努力改進舊地區,例如各種舊地區縮小等等,始終一個地區的開放,都要加上一些系統,免得太悶,例如印度會有好感度系統,新的製作系統

至於買點,其實在於用點品的數量,巨錢只是交易媒介
回復 支持 反對

foolruner 發表於 2-12-2016 14:51
如果簡單的開一個地區就算數,會無幾多人記得,例如破奧。
現在都不斷努力改進舊地區,例如各種舊地區縮 ...

其實新系統 佢一直都有搞緊 例如倉任~

我指既買點係指玩家會直接買點比到官方會有收入

而唔似台服咁 玩家易玩家 跟住官方毛都收唔到條

消耗點品量唔係問題啦 請隻凶獸果D都用你幾十封珠6本書   

消耗量好大    重有果D七福 入藉 都係長期有一大堆人食

只要佢KEEP住出新兵新帥 七福雙經回血魔丸就每日都有穩定收入
回復 支持 反對

+plzza+ 發表於 2-12-2016 16:02
其實新系統 佢一直都有搞緊 例如倉任~

無論是由現金買,用銀票買,用屁股買,用三色買,最終都是要買點品
而點品何來?始終都由點買

只是由一般人買點卡直接買,變成「批發商」買大量點卡然後買點品再轉售
回復 支持 反對

隻GAME過到2017在講~
回復 支持 反對