打印 上一主題 下一主題
收起左側

Diablo (暗黑破壞神) 2...有kyo ser wo....(內有轉自kyo的教學

神裝@@ 姐係咩泥[[bao_29]]
回復 支持 反對

這個麻...
先說....
武器  窮的便用 九頭蛇弓   有錢的便用   信心 吧..
甲   窮的用 強制吧......   有錢的用  剛毅  吧......

以上這2個裝備是最基本的弓馬需求了...
這也沒有的話..............無言了"
要玩強的弓馬 那當然要有錢.....
沒錢的話倒不如別玩

ps.個人意見   不喜勿擾
[[yoyo_120]]

回復 支持 反對

=0=估唔到玩弓馬要咁高既要求
回復 支持 反對

因為玩弓馬...要求大量東西/裝備
所以是最貴的....
如果不是的話...一定不會強勁....

不會像 法師一樣 用一般的裝備....然後靠技能一樣可以發揮出來
所以千叮萬囑....提意 新人 玩 法師 是最好的....
因為可以幫新人們打出財富出來
[[yoyo_120]]

回復 支持 反對

原帖由 阿南仔 於 14-9-2008 00:24 發表
因為玩弓馬...要求大量東西/裝備
所以是最貴的....
如果不是的話...一定不會強勁....

不會像 法師一樣 用一般的裝備....然後靠技能一樣可以發揮出來
所以千叮萬囑....提意 新人 玩 法師 是最好的....
因為可以 ...

我非常同意你既講法....法c真係好岩新手用....
回復 支持 反對

法c一向好用 xdxd[[bao_36]]
回復 支持 反對

我想知電法用咩裝ja= =我好窮,,,,用緊精神劍,有冇問題?>?定係用其他武
回復 支持 反對

依隻game係好耐 但係都好好玩
回復 支持 反對

原帖由 化.龍 於 15-9-2008 18:15 發表
我想知電法用咩裝ja= =我好窮,,,,用緊精神劍,有冇問題?>?定係用其他武

你這個是初開的人物嗎?...新人不見意玩電法..  [最好玩 火/冰 法 吧]
電法輸出 的攻擊  每次不同...所以有點弱  不適合玩
但你也玩了....沒所謂吧!

最普遍的.....當然是
頭- 軍帽...     甲-  羅衣/灰壽衣/法師海甲/海蛇甲
盾-  精神盾    武- 精神劍    怪異球
腰帶-  蜘網腰帶  / MF腰帶
手套- 火拳手套/塔拉手    戒指 -  喬丹之石/布戒 / 抗戒 / 高施戒
項連 - 馬拉 / +技能項連     鞋 - 沙暴鞋/艾爾鞋 / 戰旅鞋

套裝- 塔拉夏綠色法師套裝

PS.以上只是基本的一般裝備了....多點MF 很快便會有

回復 支持 反對

我岩岩下載左黎試玩
唔錯
我係9lv聖騎 我應該去邊到刷裝?
回復 支持 反對